Oordoppen

Alpine Slaapoordopjes  

Alpine SleepSoft

Last van een snurkende partner? Dan biedt de SleepSoft de oplossing. Het speciale filter filtert het "irriterende" geluid van snurken weg, terwijl u nog wel wakker wordt van de wekker.
Pluggerz Slaapoordopjes  

Pluggerz Sleep

Wilt u graag rustig slapen en geen last hebben van storende geluiden? Dan is Pluggerz Durable Sleep een snelle, comfortabele en praktische oplossing voor uw gezonde nachtrust.
Ear Soft FX Slaapoordopjes  

Ear Soft FX

De Ear Soft FX is momenteel de oordop met de hoogste demping: SNR 39 dB. Door zijn gladde oppervlak laat hij zich makkelijk inbrengen en zorgt hij voor een comfortabele pasvorm.
Ear Classic oordopjes  

EAR Classic

Wereldwijd de meest verkochte oordop is voor de meeste mensen ook geschikt voor een gezonde nachtrust. Omdat het een klassieke roll-down oordop is, is deze ook zeer makkelijk in te brengen
Mack's dreamgirl  

Mack's Dreamgirl

Mack’s Dreamgirl oordopjes zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen met kleine of gevoelige gehoorgangen. Mack’s Dreamgirl zijn oordopjes van voorgevormd schuimrubber.
Howard Leights Max Lite oordoppen  

Howard Leight Max Lite

Zéér comfortabel zittend oordopje van speciaal schuim. De unieke vorm zorgt er voor dat de oordopjes gemakkelijk zijn in gebruik. Dit oordopje wordt zeer veel gebruikt voor tijdens het slapen.